Save Christmas quiz answer – video-facts

 36 total views

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Video Facts Save Christmas Quiz Answers

Q 1. All elven hands on deck! Can you help the elves get to Santa’s workshop to start making toys?

Option:
  • A
  • B
  • C
Right Answer: C
 
 

Q 2. Help the elves put this toy together! Select the correct order of the parts below from front to back.

Option:
  • ABCD
  • CABD
  • ADCB
  • DACB
Right Answer: ADCB
 

Q 3. Can you spot the elf in Santa’s workshop?

Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: B
 

Q 4. Oh no! The name on the present has been ripped. Can you help Santa and the elves figure out who it belongs to?

Option:
  • BACD
  • BDAC
  • ABCD
  • CBDA
Right Answer: BDAC
 

Q 5. Can you find Santa’s hat in this hodgepodge of images?

Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: B

Q 6. Santa’s getting ready and is choosing his mittens. Can you tell us which of the following combinations is NOT a matching pair of mittens?

Option:
  • A2
  • B4
  • C1
  • D5
Right Answer: D5

Q 7. Which ornament did not make it onto the Xmas tree this year?

Right Answer

Q 8. If it takes 7 elves 7 minutes to make 7 teddy bears, how long would it take 100 elves to make 100 teddy bears?

Option:
  • 100 minutes
  • 10 minutes
  • 7 minutes
  • 1 minute
Right Answer: 7 minutes

Q 9. A present has been lost. Can you spot the present?

Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: D
 

Q 10. Santa warms up with a bowl of alphabet soup. It looks like there’s a word! Can you unscramble the letters and write the answer below?

Right Answer: Rudolph
 

Q 11. Santa’s reindeer are just about to take off. Dancer goes before Blitzen but after Prancer. Comet is lined up before Cupid but after Blitzen. Dancer takes a dance break and then returns to the end of the line. In which order will these five reindeer take off?

Option:
  • Prancer – Blitzen – Comet – Cupid – Dancer
  • Blitzen – Prancer – Comet – Cupid – Dancer
  • Comet – Cupid – Blitzen – Prancer – Dancer
  • Dancer – Prancer – Blitzen – Comet – Cupid  
Right Answer: Prancer – Blitzen – Comet – Cupid – Dancer

Q 12. Santa’s found himself in a bit of jam. What’s the lowest number of ice sheets Santa must step on to get to the other side?

Option:
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Right Answer: 5
 

Q 13. Uh oh! Santa hit some turbulence and dropped a present over the Amazon. Can you help him spot the package in the dark?

Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
Right Answer: F

Q 14. Which silhouette of Santa’s reindeer is not one of the actual reindeer in the image?

Right Answer

Q 15. There’s a box of Christmas decorations left out. Can you find the missing piece?

Right Answer

About Williumson

I am a blogger at different sites some are given below. latest Govt jobs Staying up to date with the industry is the most important thing because the outdated content does work. One should adopt the new changes and trends. Anyways thanks for this nice post . Govt Jobs in Punjab thanks for the great article to become a expert blogger .. i will surely put all the tips on my blog Read more Health care and Medical Read more, latest Govt jobs Read more, Govt jobs in Karachi Read more, Govt Jobs in Lahore Read more, Jobs in Peshawar Read more, Govt Jobs in Punjab Read more, Govt Universities Jobs Read more, Female Jobs Read more, Matric Pass Govt Jobs

View all posts by Williumson →

Leave a Reply

Your email address will not be published.